Temreni si conditii

INTRODUCERE

Site-ul www.klein-mob.ro, este proprietatea Micii MeseriaÈ™i SCM înregistrata în ConstanÈ›a, Str. Soseaua din vii 46, C13/70/2005, CUI/CIF: RO 8317340.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor È™i condiÈ›iilor de mai jos. Vă recomandam citirea cu atenÈ›ie a acestora. Micii MeseriaÈ™i SCM îÈ™i asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni È™i condiÈ›ii”.

 

Micii MeseriaÈ™i SCM oferă utilizatorului acces limitat, în interes personal (informare, solicitare de oferte), la site-ul Klein-Mob.ro È™i nu îi dă dreptul de a descărca, modifică parÈ›ial sau integral site-ul, de a reproduce parÈ›ial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Micii MeseriaÈ™i SCM fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

Întregul conÈ›inut al site-ului Klein-Mob.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe È™i alte date – este proprietatea Micii MeseriaÈ™i SCM È™i a furnizorilor săi È™i este apărat de Legea pentru protecÈ›ia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) È™i de legile privind proprietatea intelectuală È™i industrială.

 

Folosirea fără acordul Micii MeseriaÈ™i SCM a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseÈ™te conform legislaÈ›iei în vigoare.

 

PRODUSE SI SERVICII FURNIZATE DE Micii Meseriași SCM

Micii MeseriaÈ™i SCM îÈ™i rezervă dreptul de a-È™i selecta clienÈ›ii. Produsele comercializate prin intermediul Klein-Mob.ro sunt realizate la comandă în atelierul propriu È™i în momentul livrarii sunt însoÈ›ite de factură fiscală, certificat de garanÈ›ie, conform legislaÈ›iei în vigoare.

 

PreÈ›ul de achiziÈ›ie tipărit pe factură va fi acelaÈ™i cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii.

 

Facem eforturi permanente, ca informaÈ›iile aflate pe site să fie actualizate la zi, cu toate acestea, un mic numar de produse pot avea preÈ›uri greÈ™ite, stabilite în mod eronat de către aplicaÈ›ia noastră informatică.

La foarte multe produse, preÈ›urile afisate sunt preÈ›uri de bază, ele fiind diferite în funcÈ›ie de finisaj, configuraÈ›ie.

În aceste condiÈ›ii, întotdeauna se consideră preÈ› final cel acceptat de catre client în cadrul discuÈ›iilor purtate cu unul din consultanÈ›ii Klein-Mob.ro .

 

LIMITELE RASPUNDERII SOCIETATII

ConÈ›inutul site-ului Klein-MOb.ro a fost alcătuit pe baza produselor realizate. Cu toate acestea, avănd în vedere posibile erori cu privire la aceste informatii Micii MeseriaÈ™i SCM precizează :

 

  • imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu iar unele produsele pot suferi anumite modificari legate de design. În cazul în care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja, dar nu È™i alte despăgubiri .
  • valoarea maxima a obligaÈ›iilor Micii MeseriaÈ™i SCM faÈ›a de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare, este valoarea sumelor încasate Micii MeseriaÈ™i SCM de la acest client .
  • termenele de livrare pentru mobilier se încadrează de obicei între 7 È™i 40 de zile lucratoare de la încasarea avansului însa Micii MeseriaÈ™i SCM îÈ™i rezervă dreptul de a mări aceste termene cu anunÈ›area cumparatorului în prealabil.
  • specificaÈ›iile tehnice È™i preÈ›urile produselor prezentate pe acest site sunt informative È™i pot fi schimbate fără o înÈ™tiinÈ›are prealabilă, iar Micii MeseriaÈ™i SCM nu îÈ™i asumă nicio responsabilitate asupra modificărilor ce ar putea surveni.
  • site-ul poate conÈ›ine link-uri către alte site-uri. În aceste cazuri, Micii MeseriaÈ™i SCM nu este responsabilă de politica de confidenÈ›ialitate practicată de acestea precum È™i de orice altă informaÈ›ie menÈ›ionată pe aceste site-uri. Klein-Mob.ro nu răspunde de conÈ›inutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături din conÈ›inut, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii acestora .
  • prezenÈ›a mai multor produse pe site nu garantează existenÈ›a acestora în stoc. ConsultanÈ›ii noÈ™tri vor confirma existenÈ›a fiecărui produs în parte .

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Prin date cu caracter personal se înÈ›eleg orice informaÈ›ii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoana identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulÈ›i factori specifici identitaÈ›ii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Micii MeseriaÈ™i SCM înregistreaza numai informaÈ›iile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator / UTILIZATOR / CLIENT.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecÈ›ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal È™i libera circulaÈ›ie a acestor date, modificată È™i completată, Micii MeseriaÈ™i SCM are obligaÈ›ia de a administra în condiÈ›ii de siguranță È™i numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează UTILIZATORII / CLIENTII.

 

InformaÈ›iile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă putea contacta. În nici un caz nu vor fi furnizate unei terÈ›e parÈ›i. Datele personale pot fi transmise autoritaÈ›ilor în drept să verifice tranzacÈ›iile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora Micii MeseriaÈ™i SCM nu îÈ™i asumă însa responsabilitatea pentru pierderile de informaÈ›ii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput È™i găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru breÈ™ele de securitate care pot exista în serverele companiei de hosting care gazduieÈ™te site-ul .

 

FRAUDE

Orice tentativa de acces neautorizat, încercare de a accesa datele personale ale unui utilizator, de a modifica conÈ›inutul site-ului Klein-Mob.ro sau de a afecta performanÈ›ele serverului, va fi considerat o tentativă de fraudare a site-ului È™i va fi raportat autorităților.

DISPOZITII FINALE

Orice conflict apărut între Micii MeseriaÈ™i SCM È™i clienÈ›i se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin inÈ›elegere între cele doua parÈ›i. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romaneÈ™ti din acest domeniu iar soluÈ›ionarea conflictelor este de competenÈ›a instanÈ›elor romaneÈ™ti. Fiind de acord cu aceÈ™ti Termeni È™i CondiÈ›ii clientul îÈ™i asumă în totalitate aceste riscuri.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul. Vezi detalii.